Računovodstvene usluge



Računovodstvo ili nešto više?

Mislite da računovodstvo nije samo puko unošenje računa u sistem te sastavljanje izvještaja? Od svog računovođe očekujete i konkretne savjete prilagođene vašem poslovanju? Poslujete s iinostarnstvom ili bi to tek htjeli započeti, ali niste sigurni jesu li vam svi papiri „čisti“?

Onda ste na pravom mjestu. Naše usluge računovodstva daju vam veću vrijednost za novac.

Mi razumijemo da isplata plaća i računovodstvo društva može biti administrativna noćna mora. Osim što je isto komplicirano te oduzima vrijeme, može vam oduzeti vrijeme od onoga što radite najbolje – razvijate svoje poslovanje. Naši stručnjaci u knjigovodstvu i računovodstvu pomoći će razvoj vašeg društva preuzimajući ove rutinske, ali vrlo važne računovodstvene funkcije za vas na način da više nemate briga oko navedenog.

Organiziranje isplate plaća i vođenje vašeg knjigovodstva su zadaće koje zahtijevaju konstantnu pozornost te dovoljne resurse, pa je tako interno knjigovodstvo većini korisnika više problem, nego korist. Osim navedenog, outsorcanjem računovodstvenih djelatnosti štedite sredstva koja mogu biti potrošena na razvoj poslovanja, bolje iskorištavanje vašeg profita te poboljšavanje vaše učinkovitosti.

Osim navedenog, dužnost svakog društva je poštivati računovodstvene zakone i propise, koji se gotovo svakodnevno mijenjaju i dopunjuju, a nepoštivanje navedenog može rezultirati visokim novčanim kaznama, a u posebnim slučajevima čak i kaznenim progonom. To je područje u kojem naši stručnjaci za računovodstvo i knjigovodstvo mogu pomoći. Mi pružamo cijeli niz vanjskih usluga računovodstva i knjigovodstva koje vas rješavaju stresa svakodnevne administracije u tom polju.

Popis računovodstvenih usluga:

 • Računovodstvene i knjigovodstvene usluge
  • Kvalitetno knjigovodstvo je osnova uspjeha, a dobar knjigovođa je vaš najbolji savjetnik. Mi vam nudimo kompletne knjigovodstvene usluge, od vođenja poslovnih knjiga, poreznih evidencija i ostalih evidencija uz dosljednu primjenu standarda financijskog izvještavanja, Međunarodnih računovodstvenih standarda i usvojenih računovodstvenih politika za privatne firme i obrtnike koje nemaju vlastitu računovodstvenu službu te zastupanje istih pred poreznim vlastima.
 • Usluge izrade financijskih izvještaja
  • Financijski izvještaji su u pravilu kompleksni i podložni čestim promjenama, pa je potrebno mnogo vremena i ulaganja da bi se napravili tačni financijski izvještaji. Manjea i srednja pravna lica iz tog razloga rijetko mogu sebi priuštiti vrhunskog stručnjaka koji bi se bavio samo tim područjem. Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom pripreme i kontrole financijskih izvještaja stoje vam na raspolagnju u svakom trenutku, ukoliko dođete u škripac sa znanjem i vremenom, te nemate vlastitih kapaciteta za izradu tačnih i pouzdanih financijskih izvještaja.
 • Usluge izrade posebnih izvještaja
  • Korisnici posebnih izvješća su vlasnici i managment tvrtke koji iz raznih razloga ima potrebu za nekim bitnim i posebnim izvještajem, kao što su:
   • godišnji izvještaj o poslovanju za potrebe uprave društva
   • konsolidirani financijski izvještaji
   • menadžerski izvještaji o novčanim tijekovima, likvidnosti, stanju zaliha, nenaplaćenim potraživanjima, profitabilnosti, zaduženosti i sl.
 • Forenzičko računovodstvo
  • Forenzičko računovodstvo spada u najnovije vrste računovodstva, a odnosi se na probleme koje ste možda imali u vašem računovodstvu, ako ste imali krađe, pronevjere ili vam nedostaje računovodstvena dokumentacija. U takvim nepredviđenim situacijama mi ćemo pokušati naći način da Vam pomognemo u otkrivanju prijevara, bez iscrpne vlastite istrage, poglavito što je u takvim slučajevima često potreban „pogled izvana“, budući da ljudi unutar društva ipak nemogu racionalno sagledati cijelu sliku događaja.

Sve usluge