Knjigovodstveni servis MINESU Tuzla

Ukratko o našoj agenciji

Knjigovodstveni servis "Minesu" Tuzla predstavlja pravno lice za pružanje knjigovodstvenih, računovodstvenih i drugih konsultantskih usluga, nudeći najbolja rješenja za Vaše poslovanje.


Ko smo mi?

Mi smo MINESU

Pomažemo privrednim društvima, samostalnim djelatnostima (obrtima), udruženjima i fondacijama da unaprijede svoje poslovanje pružajući potrebne i djelotvorne savjete iz oblasti finansija, računovodstva i prava. Knjigovodstvo, plaće, porezi i ostali računovodstveni zahtjevi sastavni su dio naše usluge. Fokusirani smo da napravimo razliku za klijente, kolege i poslovnu zajednicu u kojoj živimo i radimo. Zapošljavamo stručnjake iz oblasti finansija, računovodstva i prava koji su privrženi svom poslu. Visoki nivo profesionalizma garantuje kvalitetnu uslugu prilagođenu potrebama klijenata.

Naša misija

Ostati referentno ime, prepoznatljivo po svom stručnom, ljubaznom, uglednom te pouzdanom pristupu pružanja ekonomskih usluga. Temeljnim vrijednostima - kvalitetom usluga, zadovoljstvom klijenata i kontinuiranim porastom poslovanja želimo da ostanemo ugledan poslodavac za najbolje kadrove.

Naša vizija

Uz širok dijapazon usluga iz oblasti računovodstva, administracije i konsaltinga, strateškim metodama rada kao i adekvatnim kadrovskim i intelektualnim kapitalom, očuvati i izgraditi dugoročne odnose kako sa postojećim tako i sa potencijalnim klijentima. Osnovno načelo nam je kvalitet; zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i povjerenju.

Organizacija

Naša misija je unapređenje poslovanja naših klijenata pružanjem najkvalitetnijih finansijskih i računovodstvenih usluga.

Vjerujemo u sposobnost i kvalitet naših ljudi. Sposobni smo pružiti usluge na vrhunskom nivou i takmičiti se sa svjetskom konkurencijom. Stalno učimo, razmjenjujemo mišljenja, vrijedno radimo, mijenjamo se, istražujemo i koristimo najnovije tehnologije. MINESU pomaže u vođenju i unapređenju poslovanja!

Osiguranje od odgovornosti!

Želimo posebno istaknuti činjenicu da zbog nas nikad nećete platiti kaznu jer mi imamo osiguranje od odgovornosti!.

Odluka je Vaša!

Upravo sve veći broj knjigovodstava baziranih na završenim kursevimaa preplavilio je tržište. Stručnost mora biti na prvom mjestu kako bi izbjegli situacije plaćanja skupih pogrešaka. Promjena knjigovođe ponekad je nužan korak, a ne mora nužno biti komplicirana.

Zašto je ovaj način rada dobar?

Pogledajte kako možete uštedjeti vrijeme i novac

1.KORAK: DOSTAVA E-DOKUMENTACIJE
Vi skenirate Vašu dokumentaciju i smješatte je na unaprijed dogovoreno mjesto, koje može biti na Vašem serveru ili na dogovoreno cloud server.
2.KORAK: UDALJENO POVEZIVANJE
Naše knjigovođe se povezuju na Vaš server preko zaštićenog pristupa koristeći program za udeljenu podršku ili se povezuju na poslovni program koji i Vi koristite za izdavanje računa.
3.KORAK: AŽURNE KNJIGE
Na osnovu dostavljene e-dokumentacije, knjižimo u programu sve potrebne izmjene. Dolaskom na posao Vi zatičete sve izvještaje završene i spremne

MINESU

Upoznajte naš tim

"Individualno, smo jedna kap. Zajedno, smo okean." Ryunosuke Satoro

Salihbegović Midhat

Direktor

 

Salihbegović Mirza

Izvršni direktor

Salihbegović Nedim

Pravni savjetnik

Enisa Suljetović

Glavni knjigovođa

Avdić Amra dipl.ecc.

Stručni saradnik za finansije

Barkičević Hanka dipl.ecc.

Stručni saradnik za finansije

Fazlović Edin dipl.ecc.

Stručni saradnik u računovodstvu

Mustedanagić Elma

Administrativni službenik

Mehinović Jasmin

Računovođa

Ahmetović Azra dipl.ecc.

Mlađi računovođa

01
 

Godina iskustva

01
 

Zadovoljna klijenta

01
 

Sata dnevno

01
 

Zaposlenih

Pripojite svoj računovodstveni servis

Grupi MINESU

Pripojite svoj računovodstveni servis grupi MINESU

I ubuduće želimo tijesnu saradnju sa ostalim računovodstvenim servisima radi unapređenja cjelokupnog ugleda naše djelatnosti.

Udruživanjem znanja i iskustava lakše ćemo prkositi brojnim izjmenama u oblasti zakonodavstva za našu djelatnost.

Koristi od udruživanja u grupu Minesu računovodstvo:

  •  Za prenos posla primate novčani iznos
  •  Zaposlenima obezbjeđujemo iste odnosno bolje uslove.
  •  Kao vlasnik odnosno nosilac djelatnosti imate mogućnost da ostanete u radnom odnosu ili postanete spoljni saradnik, a možemo vas i u potpunosti rasteretiti.
  •  Akumuliramo znanje i iskustva čime strankama obezbjeđujemo još bolju uslugu.

Udruživanje računovodstvenih servisa

Namjena udruživanja pojedinih računovodstvenih servisa jeste prije svega udruživanje znanja i iskustava.

Ako kao računovodstveni servisi za sobom imate bogato iskustvo i ako ste kvalitetnim uslugama i korektnim poslovanjem ostvarili dobro ime i želite da nastupite pod našom zajedničkom robnom markom, kontaktirajte nas na info@minesu.ba

Otvoreni smo kako za preuzimanje pojedinih zahtjevnih klijenata, koje kao veći servis lakše obrađujemo, tako i za preuzimanje (otkup) kompletnog računovodstvenog servisa. Povezivanjem ćemo uspjeti da akumuliramo znanje i iskustva. Time ćemo naše usluge još više poboljšati i uvesti najsavremenije metode elektronskog vođenja računa.