Financijsko savjetovanjePonekad trebate drugačiju perspektivu. Naši financijski savjetnici mogu vam pružiti tu perspektivu, dobivenu kroz brojna iskustva o potrebama malih i srednjih poduzetnika.

Do sada ste se sami brinuli o svim aspektima vašeg poslovanja? Sami ste plivali u moru zakona te lutali kroz šumu pravilnika i mišljenja?

Vrijeme je da se posvetite svom poslu i olakšate se svih administrativnih briga. Mi smo tu da vam pružimo pravodobne savjete tijekom cijele godine te pratimo sve relevantne zakonske promjene koje utječu na vaše poslovanje.

Naši stručnjaci nude racionalne poslovne savjete na temelju dugogodišnjeg iskustva u radu sa znatnim brojem klijenata različitih veličina i kompleksnosti, pokrivajući široki spektar djelatnosti.

Naše usluge financijskog savjetovanja uključuju cijeli raspon poslovnih zadataka, oslobađajući vas da se koncetrirate na ono što radite najbolje. O kakvom god se slučaju radilo, razmotriti ćemo različite utjecaje s vama i preporučiti najbolji put naprijed.

Planirate li prodaju ili preuzimanje društva, a treba vam niz kompletnih usluga financijskih stručnjaka? Na pravom ste mjestu.

Popis usluga financijskog savjetovanja:

  • Procjena vrijednosti društva

Kupujete li, prodajete ili poklanjate društvo, a ne možete procijeniti koja bi bila realna cijena navedenog, ili se ne možete dogovoriti o istoj?

Bilo da se radi o procjeni za ekterne ili interne potrebe, naši stručnjaci procjene vrijednosti društava spremni su vam pružiti kvalitetnu uslugu procjene vrijednosti, koja je jamac tržišne vrijednosti vašeg, ili tuđeg društva, na koju se možete potpuno osloniti kao realnu, tržišno iskazanu cijenu, vrijednu plaćanja izračunate cijene.

  • Financijsko dubinsko snimanje (financijski due dilligence)

Due dilligence u moderno vrijeme postaje jedna od najčešćih financijskih usluga prvenstveno pri procesu preuzimanja neke tvrtke ili njenog dijela pri čemu potencijalni investitor ima potrebu znati sve relevantne podatke koji mogu utjecati na sigurnost i opravdanost njegova ulaganja. Uz to, due dilligence se često koristi i pri promjeni uprave ili nadzornog odbora čime nove strukture žele vidjeti stanje pri dolasku na čelna mjesta.

Naši predani stručnjaci mogu vam pružiti sigurnost da je društvo u stabilnom financijskom stanju, te da nema skrivenih prijetnji ili problema i elemenata koji bi kritično utjecali na poslovnu transakciju, kroz ekstenzivni financijski due dilligence.

Naše bogato iskustvo u poslovima financijskog dubinskog snimanja, koje se pokazalo više nego uspješnim osiguračem za svakog potencijalnog kupca koji nas je angažirao jamac je uspjeha i vaše poslovne transakcije.

  • Usluge u postupcima predstečajne nagodbe ili reprogramiranju duga

Svako društvo u nekoj fazi svog poslovanja može, vlastitom krivicom, ili utjecajem vanjskih faktora, doći u situaciju da postane nelikvidno te upadne u probleme s otplatom vlastitih dugova.

U tom trenutku, trebate stručnu pomoć naših eksperata za predstečajnu nagodbu, preokret i oporavak koji su u stanju, ukoliko je spas vašeg društva izvediv i realan po nekoj osnovi, proći s vama cjelokupni postupak predstečajne nagodbe, dogovoriti reprogramiranje vaših dugova s vjerovnicima, te vas usmjeriti na pravi put oporavka.

Prepoznajte na vrijeme kada je pravo vrijeme za angažiranje vanjskog stručnjaka, a to je upravo ono vrijeme kada više nemate znanja riješiti financijske probleme u kojima se vaše društvo našlo.

Sve usluge